goda nyheter!

vet ni vad jag kom på?! Att det är sjukt vad nåra dagar det är kvar tills sommarlovet. känns nästan som att jag kan ta sommarlov nu. Det gillar jag.
har typ 5 vanliga skoldagar kvar (HÖGST), och nästan inget plugg alls. NÄSTAN alltså.... :p

Den här veckan
imorgon (torsdag): vanlig skoldag. matte, musik, slöjd&fotboll =SKÖNT.
fredag: ledig. Rix i linkp!
helg.

Dästa vecka
måndag, tis, ons & tors i skolan nästa vecka. säkert bara film&sånt.
fredag: lediga. Ska på speling i sundbyberg me amanda! :)
helg.

måndag: får SOMMARLOOOV!!!!!!

tummen upp för det va (Y) nu är jag glad
Och nu ska jag sova. Puss&gläädje!

sommar

idag har jag haft en skööön dag.
varit ute i solen från 8-5 ungefär, var bara hemma typ en halvtimma emellan... det är ju så sjuuukt varm! I like. I LOVE! var först på Balsta & var linjedomare & bara låg å sola. 4orna, 5orna & 6orna hade typ fotbollsturnering ;) hehe. Åt pizza & sen drog vi vidare mot djurgårn där vi hade picnic me klassen.. cykla hem vid 3 & duchade.. sen ner på stan en sväng & köpte en kofta och en "tunika", på Lindex!!  inte köpt nåt därifrån på flera år :p kom hem vid 5  & somnade.. vakna 8, haha :)
är fortfarande trött, soolen tar på krafterna. solbränd e jag oxå, men bara på högra sidan av kroppen :o benen också till o me! satt med den sidan mot solen hela förmiddagen när vi var på balsa.. ojdå.
aja, nu ska jag nog dra mig vidare mot sängen.... jag somnade halv 1(!!!!!!!!) inatt!!!!!!! (lägg märkte till antalet utropstecken)  ska försöka göra det till en vana nu dom sista veckorna innan sommarlovet. yey
seeee you, pyssssshey


image21


(S)

godnatt....
<3


sjuuuukt sjukt

tjohey
hoppas allt e bra me er.
har inget speciellt att säga
förutom att jag e sjukt skoltrött, har sjukt ont i magen & är sjukt trött
jaaa.. sen e jag nog lite sjuk oxå... ojoj, blir mkt sjuk här... haha ¨
nä, men ska försöka plugga lite svenska nu iaf

känns sjuukt jobbigt att jag måste skippa sthlm imorn pga min mageeeee... that's life. blir iaf rix på fredag & sthlm lördag. yey

puss på er


panik

tjoho
nu ska jag börja med min uppsats som skulle varit inne i fredags.. ojdå. den ska vara 15sidor & jag har skrivit 3 rader på inledningen än så länge. ännu mer OJDÅ..  
orka att jag ska sitta inne hela dagen framför datan & göra den när de är sånt här väder.  men det är väl bara att sätta ingång nu antar jag.
vi hörs väl om sisådär 30år.. då KANSKE jag e klar :)
pussciao

natttii

nu har jag lagt in massa ny musik på min iPod, tömt kameran & skrivit dagbok på engelska om birmingham. skönt! ska bara packa & försöööka plugga liiiite svenska innan jag lägger mig. ska vara inne imorn så.. bara att kämpa på :) imorn (blir idag) kommer iaf bli brao! Rix i faluuuun. tar tåget 13.52 från etuna.

ska fortsätta fixa nu. hörs på lördag 
 puss&hey

plugggis?!

Det är nog dags för mig att sätta igång med pluggandet..... PANIIIK

- uppsats om hotet mot miljön (måndag)
- so-redovisning (måndag)
- musikredovisng (måndag)
- dagbok på engelska om birmingham (imorn)
- strindberghäftet, novell, sommarjobbsbrev & språkhistoria på svenskan (imorn)
- engelska nationella muntligt

Gjorde mutlga NP i engelska idag. gick bättre än förväntat iaf.... känns okej.

puss på DEJ!

Jason Mraz



Jason mraaaaz med I'm yours i torsdags.. man hör inte draget så mkt på den här videon. jag filmade typ allt där längst fram, men det funkar inte att lägga upp på youtube för mig. aja, det var KÄÄNSLA iaf :) älskar't!

tjubi

hallihallå
det var ett tag sen...

hahah, jag vet inte om jag borde ha kvar den här bloggen :p orkar ändå aldrig blogga & har tappat typ alla läsare. konstigt.. heh. jaja, kan ju ha den för mig själv. skriva när jag känner för't :)

i torsdags var jag på rix i sthlm. det var braa! bara lite dåligt drag i början, så tråkigt att killarna va typ först ut. jason mraz för grymmast den kvällen! känsla.. uggla var oxå brao! jaja, det var en bra kväälll :)
och i lördags så var det signering här i självaste eksilstuna ;) hoho.. det var väl oxå bra. ovanligt mkt folk för att vara tunapark. men det är ju bra, så slipper man skämmas....

ja ni, kul inlägg det här va ? ;) jag är sämst på att blogga. mmmh..
idag är jag iaf hemma & är sjuk = inte bra. massa jag måste göra i skolan nu i slutet :(

nu ska jag iaf försöka komma igång med min no-uppsats som ska vara inne på fredag. PANIK!
puss på er

A state of mind

tjoo
var ett tag sen jag skrev nu.. sorrry
just nu har jag en vääldans huvudväääärk. har lyssnat på HÖG musik ända sen jag kom hem, och det är typ 7 timmar sen :p E.M.D.'s album släpptes nämligen idag.. jag älskar typ ALLA låtar massa! redan beroende.. så ja, jag har setat här hela kvällen & lyssnat på dom.. hah, kul liv jao! alone är min favorit, sjukt braaa.

imorgon bär det av till sthlm & rix. weeej! kommer bli BRA..
mh, har inte så himla mkt att skirva just nu. men vi hörs senare sötnosar
Pusspuss&puss

image20


SOMMAR!!!

tjuuuu!
Jag sitter just nu ute på balkongen & försöker plugga.. går inte så bra. ska skriva en uppsats om Hotet mot miljön men kommer inte igång :( jobbigt läge. hum..

Det är sååå himla varmt ute! jag brände mig till och med på axlarna igår, aaj.. jag som skulle vara försiktig i år :p nu sitter jag iaf här med en stor t-shirt för att skydda axlarna ;) var och kikade på min systers match vid 11, dom vann på straffar så semifinalen är klockan 3. ska dit & heja då också hade jag tänkt :) näää, nu måste jag verkligen sätta igång med pluggamdet. har massa som väntar.. uppsats, redovisning, inlämningsuppgifter, prov  & sånt. mycket nu islutet ju...

jaja, Puss på er! och var försiktiga i solen så ni inte bränner sönder er!


Irriterande

ÅÅÅH.... jag är irriterad. Nu har jag skrivit samma inlägg två gånger & båda gångerna har det bara försvunnit, utan att  ens sparas i utkast. Irriterande! orkar inte börja om igen.. Får ta det imorgon istället. Hade  tänkt att stänga av datan nu, vi får väl se hur det går... haha. Pusshey


Lite bilder

Hej! hoppas ni haft en bra dag :)
Har inte så mycket att skriva.. Inte så mycket tankar just nu.
Så det får bli lite bilder från helgen istället, då jag var hos min faster & hemma hos pappa. Skulle egentligen lagt in dom bilderna igår men då krånglade det ju. Så här kommer dom!

Ni vet, en bild säger ju mer än 1000 ord.

image10 
Jag & söötaste Bill (fasters hund)

image11
Bill

image12
Bobby

image14
Kusiner & Bobby

image13
Sötaste Ella (kusins barn)


image16
Hemma hos pappa.
Ibland saknar jag landet..

image17
Jag leker med bollen, hehe

image18
Hääärligt.
samma bild som på headern, dock är den lite suddigare..:p

image19
Sommarkänslor!

Sådär ja, blev en hel del bilder. Nu ska jag fixa iordning lite på rummet, och se Talang! Känner mig fortfarande lite småsjuk så är bara hemma ikväll & tar det lungt. Vi hörs senare. Puss på er!

godnatt.. sova, NU?!

Tänkte lägga in lite bilder förut men det funkade inte, och det gör det fortfarande inte. Tråkigt.

Men jag ska nog säga godnatt nu. haha whaaat?! NU?! minns inte när jag sist la mig innan 12, det var nog något år sedan. men idag har jag hållit mig vaken hela dagen trots att jag bara sov en timma inatt, så nu är jag rätt så trött. Skönt att för en gångs skull vara trött på kvällen. Hahah. Men vi hörs imorgon! då är det fredag & helg, läääängtar. Puss på er sötnosar!


Hej ni

Jag kunde verkligen inte somna inatt. somnade inte förns halv 6 och tvingade upp mig själv vid halv 7 för att gå till skolan. inte kul! jag är van med att sova lite men en timma är föööör lite.
När jag kommer till skolan möts jag av en sur Kent som vill att jag ska göra nationella provet i matte (som jag missade i tisdags) nu på en gång. försöker förklara  att jag är hur trött som helst... men det funkade inte. Han kunde ju i alla fall ha förvarnat mig. Kändes inte sådär jättekul att sitta där med ett prov som kommer avgöra mitt betyg, utan att varken ha sovit eller ätit någon frukost. Usch usch usch. jaja, det gick väl hyffsat bra i alla fall. svarade på alla frågor och får väl hoppas på det bästa :) vill ju behålla mitt MVG...
 
Hmm. Ska nog fixa lite i garderoben nu, rensa ur lite. och kanske sova?! näh, då somnar jag aldrig inatt. sen måste jag plugga, har prov imorgon... aj då :p haha. nej nu har jag fantasibrist. vet inte vad jag ska skirva..

Men ni får ha det bra. återkommer senare :)

dags att säga godnatt

Nej, dags att plugga ett tag & sedan sova. ska ju upp 6.30 imorgon & gå till skolan. Godnatt allihopa!

Bjuder på en bild på söta Ronja som just nu ligger i min säng och sover.
image9

Lista

Slänger in en lista. Haha, allt för att skjuta upp pluggandet..

4 saker jag ser fram emot
- Rix i Sthlm
- Nästa lördag
- Sommarlov
- Thailand (när det nu blir av)

4 saker som irriterar dig
- Dryga människor
- Att jag alltid skjuter upp saker
- Att jag aldrig lägger mig i tid
- Att jag inte kommer på något mer att skirva här, haha :p

4 saker jag säger ofta
- ofta?!
- men asså
- orka att....(blablabla)
- vaaa?

4 saker jag gör varje dag
- Sitter vid datan
- Duschar
- Pratar
- Lyssnar på musik

4 saker jag har på mig dagligen
- Parfym
- Nagellack
- Kläder
- Örhängen

4 saker jag rör varje dag

- Mitt tangentbort + musen
- Min säng
- Mobilen
- En annan människa

4 personer jag vill träffa oftare

- Linda (moster)
- Min kusin i Sthlm
- Amanda
- Dny

4 band/artister jag har sett live
-  Simple plan
- Emd (nehe?) :p
- Lars Winnerbäck
- Adam Tensta

Rent hus

När jag slog på tv:n förut så var det "Rent hus" på 4:an så jag satt kvar och tittade ett tag på det. Det är så sjuuuuk äckligt! jag mår illa när dom visar alla äckliga små djur & bakterier som finns. Usch! Jamfört med dom som är med där är mitt rum värsta pedantstädat. Fast egentligen är det rätt stökigt just nu, om man jämför med verkligheten. Så efter att ha sett det där programmet känner jag bara för att städa.. Haha. blir ju skrämd. men som tur är så har jag det bara stökigt, ni vet, med massa grejer överallt och så. Smutigt skulle jag aldrig kunna ha det, usch. Jag är jävligt rödd för bakterier, har typ bacillskräck. Kan inte ens ta i en disktrasa.

Nej, men städa ska jag nog göra nu. Bara plocka undan lite saker. alltid skönt att ha det gjort :)

Vi hörs senare. Pussar!

image8
Haha, jag gillar dom här tanterna, så roliga. Vad är det nu hon alltid säger?! "Fy i himmelsens höga scharder" va?  Hahaha! :p


ny favorit


image7Köpte Mexx parfym xx Wild (den mörkrosa) för ett par dagar sedan och den är redan min nya favorit! har alltid gillat lite mer fräscha parfymer, såna som inte är så söta. men den här är både söt & fräsch, bra till sommaren! gillade den andra också, den är sådär fräsch och god, men jag har flera liknande. så tyckte det var dags för något nytt  =)

Godmorgon

Jag vakande nyss och fick panik. tur för mig att jag fortfarande var sjuk, jag menar, annars skulle det ju nästan vara att skolka eller försova sig väldigt mycket. hade ju ställt klockan på 6.30 för att gå upp och kolla hur jag kände mig, men antingen så ringde aldrig alarmet på mobilen eller så stängde jag av det i sömnen (som vanligt) Vad tror ni?

Nu är jag i alla fall pigg & glad. känner mig liiiite bättre idag. Ska försöka plugga lite senare, har idrottsprov på fredag & har inte ens börjat läsa i häftet, inte bra! kan ju skylla på att jag har varit jäkligt trött på sista tiden.

Jaja, dags för frukost! måste äta mer idag, mådde så sjuk illa igårkväll..
Puss, ha en bra dag!

Vad tycks om den här bilden? första jag tog med min nya kamera :) Nikon coolpix S550. Kanske inte så jättebra , men jag tycker den är somrig!
image6

sova?!

mh, jag KANSKE borde sova. varför gör jag såhär? sitter här till typ halv5? blir så sur på mig själv. 

har iaf fixat ny bild & header, men den blev dock ganska suddig. råkade göra i fel storlek & nu orkar jag inte hålla på & ändra. så det får ni leva med :) haha. det är faktiskt den andra headern jag har gör i hela mitt liv så därav fulheten. jag ska bli bättre, promise!

får väl säga det igen: sov gott alla söta! i för sig läser ni nog inte det här nu, utan imorgon. så jag får väl säga: ha en bra dag alla söta, istället.
jag ska upp halv 7 imorgon (rättaresagt idag).... uuuuuuuuuuh. vill inte! men har bara mig själv att skylla. men jaa.. sova var det! Puss

min kväll

Ikväll har jag skippat datan & allt pluggande och bara tagit det lugnt. Tog ett bad förut, med hårinpackning, peeling & allt det där. Så nu känner jag mig fräsch! :) men jag var helt svimfärdig efter det. hhhm.. kan bero på att det enda jag hade ätit under hela dagen var en macka, och det var vid 10 på morgonen. har ingen matlust alls när jag är sjuk.  

Kollat på sista programmet av 9a, har bara sett typ ett avsnitt av det men det var kul ändå.. haha, slutade med att jag satt & gräät. fick i mig lite mat också. nu sitter jag här och bläddrar lite i den nya fridatidningen och aah, bloggar ;) känner mig så bra för det här är ju mitt andra inlägg idag!! :') hehe.

Nu funderar på att lägga mig i sängen med nån film. tror jag stannar hemma imorgon också, kan ju knappt prata :p men vi får se imorgonbitti. sov gott alla söta! puss&kram

sjukling

mmmh, jag e sjuk. ont i halsen, kan varken prata eller svälja. usssch
har setat framför den här dumburken precis hela dagen = huvudvärk.
fryser göra jag också, så tänkte ta ett bad nu :) intressant inlägg...?
hehe. men ni ska vara glada för att jag iaf orkade uppdatera för en
gångs skull.. :p vi hörs väl om ett par dagar. nerå, ska försöka!!!
puss&hey

HE HE

det är liksom jenny <3 bloggen, jag verkligen känner det! vi är sååå tighta och jag klarar verkligen inte en enda dag utan min kära blogg. den är mitt liv, verkligen!!!!

Håller ni inte med ? ;) nehe... ?! vadårå?..

måste kika på avsnitt 2&3 av andra avenyn nu... :)

återkommer... kanske.... senare :p nej men jag ska skärpa mig! tack till "alla" trogna läsare som finns kvar, jag ska gottgöra er :) promajs. se yah, pussspusssspussssssss *flum* eh... va?

RSS 2.0